| Wat doen wij ?
| Gordijnen:

Raamdecoraties lopen uiteen van een simpel rolgordijn tot een door de binnenhuis- adviseurs samengestelde creatie. Dit kan een standaard gordijn zijn, wel of niet gevoerd, maar ook een gordijn met biezen of passementen, wel of niet voorzien van molton, geplaatst aan een standaard of luxe rails / roede.

Ons atelier heeft zich gespecialiseerd in hoogwaardige (haute couture ) confectie van gordijnen en vouwgordijnen. Het team van allround modinettes heeft confectie-ervaring welke veelal meer dan 40 jaar terug gaat, met als uitgangspunt "Kwaliteit tot in Detail".
Zij zijn gewend om kostbare en speciale stoffen te verwerken, e.e.a. met behulp van de meest moderne technieken en machines, waaronder ook een laser-snijtafel speciaal voor vouwgordijnen, of het geheel handmatig confectioneren van gordijnen indien gewenst of vereist.

| Raamdecoraties:

Naast gordijncreaties leveren wij ook alle denkbare producten welke op de markt zijn op het gebied van het raam zoals rolgordijnen, paneelgordijnen, vouwgordijnen, jaloezie‘n & shutters, en horren van bekende merken zoals Luxaflex, BE&CE, Styleshutters, Zonnelux, Silent Gliss, en Hamstra.